Development and utilization of emulsified surimi including high content of fish oil
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- OKAZAKI EMIKO
- Tokyo University of Marine Science and Technology
Bibliographic Information
- Other Title
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- 高濃度に魚油を含む乳化すり身の開発と利用に関する研究
- 平成23年度水産学技術賞 高濃度に魚油を含む乳化すり身の開発と利用に関する研究
- ヘイセイ 23ネンド スイサンガク ギジュツショウ コウノウド ニ ギョユ オ フクム ニュウカ スリミ ノ カイハツ ト リヨウ ニ カンスル ケンキュウ
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Journal
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- NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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NIPPON SUISAN GAKKAISHI 78 (5), 859-862, 2012
The Japanese Society of Fisheries Science
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206416618496
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- NII Article ID
- 130001911470
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- NII Book ID
- AN00193422
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- COI
- 1:CAS:528:DC%2BC38XhslOjsLbF
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- ISSN
- 1349998X
- 00215392
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- NDL BIB ID
- 023986053
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles