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- 合谷 祥一
- 香川大学農学部生物資源食糧化学科
書誌事項
- タイトル別名
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- Rheological Properties of Emulsion Gels-Effect of Oil Droplet for Active Filler and Inactive Filler-
- エマルション ゲル ユテキ ガンユウ ゲル ノ レオロジーテキ セイシツ ユテキ ワ イカナル トキ ニ カッセイ ジュウテン ブッシツ ト シテ ハタラク カ
- Effect of Oil Droplet for Active Filler and Inactive Filler
- 油滴はいかなる時に活性充填物質として働くか
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説明
The dispersed oil droplets in emulsion gel contribute to the rheological properties of emulsion gels either as active or inactive filler particles. For gels based on proteins, the oil droplets act as an active filler. For the case of polysaccharide gels, the oil droplets act as an inactive filler. The storage modulus G' of an acid-induced sodium caseinate emulsion gel dramatically decreases in the presence of the Tween 20, with the character of the surface of the emulsion droplets changing from active filler to inactive filler on addition of the surfactant. The effect of Span 20 is different from that of Tween 20, remarkably.
収録刊行物
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- 膜
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膜 29 (2), 105-113, 2004
日本膜学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206423869184
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- NII論文ID
- 10012691325
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- NII書誌ID
- AN0023215X
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- ISSN
- 18846440
- 03851036
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- NDL書誌ID
- 6906196
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDLサーチ
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可