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- 吉村 英恭
- 明治大学理工学部物理学科
書誌事項
- タイトル別名
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- Two-dimensional crystallization of proteins.
- タンパクシツ ノ 2ジゲン ケッショウカ
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説明
Two-dimensional (2-D) crystallization techniques of proteins are reviewed. The techniques are classified by the differences in the substrates that limit the growth of crystals in two-dimensions. The substrates are required to have strong binding ability to proteins, flatness (on a molecular level), and at times, fluidity. The balance of protein-substrate and protein-protein interactions are critical for 2-D crystallization. Strategies for improving 2-D crystallization are also described.
収録刊行物
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- 生物物理
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生物物理 37 (3), 121-125, 1997
一般社団法人 日本生物物理学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206532052864
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- NII論文ID
- 110001157456
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- NII書誌ID
- AN00129693
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- COI
- 1:CAS:528:DyaK2sXktFemsro%3D
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- ISSN
- 13474219
- 05824052
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- NDL書誌ID
- 4217541
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可