おいしさの構成要素とメカニズム

DOI 被引用文献1件 オープンアクセス
  • 伏木 亨
    京都大学農学研究科食品生物科学専攻栄養化学分野

書誌事項

タイトル別名
  • Mechanism for Palatability, Its Components and Generation of the Sensation.

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説明

Palatability involves complex factors and information processing in the brain. Recent advances in research enable some conclusions to be drawn and hypotheses presented for the mechanism underlying the generation of likes and dislikes for foods.

収録刊行物

  • 栄養学雑誌

    栄養学雑誌 61 (1), 1-7, 2003

    特定非営利活動法人 日本栄養改善学会

被引用文献 (1)*注記

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1390001206548341376
  • NII論文ID
    130003667756
  • DOI
    10.5264/eiyogakuzashi.61.1
  • ISSN
    18837921
    00215147
  • 本文言語コード
    ja
  • データソース種別
    • JaLC
    • Crossref
    • CiNii Articles
    • OpenAIRE
  • 抄録ライセンスフラグ
    使用不可

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