書誌事項
- タイトル別名
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- Research on rancidity of oils : - Test of rancidity of frying oil on practice of cooking-
- ユシ ノ ヘンパイ ニ カンスル チョウサ ケンキュウ チョウリ ジッシュウ ニ オケル アゲアブラ ノ サンカド シケン
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説明
The purpose of this study is to examine oxidative degradation of frying oils used in the cooking practice done in July,2004 from May in Gifu City Women's College. The results are as follows. (1) Peroxide Value was 4.49 or less. (2) Acid Value was all 0.5 or less. (3) The frying oils examined this research was confirmed the safe one on food sanitation.
収録刊行物
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- 岐阜市立女子短期大学研究紀要 = Bulletin of Gifu City Women's College
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岐阜市立女子短期大学研究紀要 = Bulletin of Gifu City Women's College 54 119-121, 2004
岐阜市立女子短期大学
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390009224773634560
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- NII論文ID
- 110004449272
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- NII書誌ID
- AN10208264
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- ISSN
- 09163174
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- NDL書誌ID
- 7705002
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- 本文言語コード
- ja
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- 資料種別
- departmental bulletin paper
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- データソース種別
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