Study on Cooking Characters of Azuki Beans (Part 3) : Influences of Shibukiri Treatment and Kinds of Pan-materials on the Color Tone and Taste of Bean Jams
Bibliographic Information
- Other Title
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- 小豆の調理特性に関する研究(第3報) : 渋切り処理と鍋の材質がねりあんの色調・味におよぼす影響
- アズキ ノ チョウリ トクセイ ニカンスルケンキュウ 3 ジュウキリ ショリ
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type:Departmental Bulletin Paper
Journal
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- 北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編
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北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編 27 (1), 9-15, 1976-09
北海道教育大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390013352872433152
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- NII Article ID
- 110004382543
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- NII Book ID
- AN00229290
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- ISSN
- 03864901
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- NDL BIB ID
- 1730445
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles