Studies on the Cooking Characters of Azuki Beans, Phaseolus angularis wight (Part 5) : Influences of the Frozen Storage of Flesh Bean Jams on the Cooking Property
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 小豆の調理特性に関する研究(第5報) : 生あんの凍結保存があんの加工特性におよぼす影響
- アズキ ノ チョウリ トクセイ ニカンスルケンキュウ 5 ナマアン ノ トウケ
Search this article
Description
type:Departmental Bulletin Paper
Journal
-
- 北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編
-
北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編 29 (1), 9-16, 1978-09
北海道教育大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390013352872493312
-
- NII Article ID
- 110004382559
-
- NII Book ID
- AN00229290
-
- ISSN
- 03864901
-
- NDL BIB ID
- 1963965
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles