-
- 畠中 和久
- 広島工業大学
書誌事項
- タイトル別名
-
- Vacuum Freeze Drying Foods
抄録
<p>In the vacuum freeze drying process, four technologies are important : freezing, drying, antioxidant treatment and packaging, the first two of which constitute its core technologies. Freezing concerns its rate and temperature, while drying necessitates attention to cold trap temperature and vacuum degree.</p>
収録刊行物
-
- 表面と真空
-
表面と真空 67 (1), 4-8, 2024-01-10
公益社団法人 日本表面真空学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390017278818354944
-
- DOI
- 10.1380/vss.67.4
-
- ISSN
- 24335843
- 24335835
-
- 本文言語コード
- ja
-
- データソース種別
-
- JaLC
- Crossref
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可