Cryopreservation of Biomaterials and Foods
-
- SHIRAKASHI Ryo
- 東京大学生産技術研究所 情報・システム大部門
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 生体・食品の凍結保存
- 論説 : 生体・食品の凍結保存
- セイタイ ショクヒン ノ トウケツ ホゾン
Search this article
Abstract
工学とバイオ
Journal
-
- SEISAN KENKYU
-
SEISAN KENKYU 53 (3), 169-171, 2001
Institute of Industrial Science The University of Tokyo
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679038350592
-
- NII Article ID
- 110000244046
-
- NII Book ID
- AN00127075
-
- ISSN
- 18812058
- 0037105X
-
- HANDLE
- 2261/00074714
-
- NDL BIB ID
- 5717380
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles