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- 小西 良子
- 国立医薬品食品衛生研究所 衛生微生物部
書誌事項
- タイトル別名
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- Recent Situation and Regulation of Mycotoxins in Food
- ショクヒン オ オセン スル カビ ドク ノ ゲンジョウ ト タイオウ
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説明
Mycotoxins are secondary metabolites of fungi which present a hazard to humans and animals. Recently, a risk assessment of the main mycotoxins has been initiated by international committees through which an international standard in the form of a maximum residue level has been established as part of the Codex Alimentarius. In Japan, the Ministry of Health, Labour and Welfare, the Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, and the Food Safety Committee carry out surveillance, reduction and risk assessment of mycotoxins. The present article reviews recent information from mycotoxin studies relating to food contamination and worldwide regulation.
収録刊行物
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- 生活衛生
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生活衛生 54 (4), 285-297, 2010
社団法人 大阪生活衛生協会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679183920896
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- NII論文ID
- 130004449002
- 40017380600
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- NII書誌ID
- AN00126141
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- COI
- 1:CAS:528:DC%2BC3MXhs1Smsr4%3D
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- ISSN
- 18836631
- 05824176
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- NDL書誌ID
- 10903424
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- 本文言語コード
- en
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- データソース種別
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- JaLC
- NDLサーチ
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可