-
- WATANABE Kenji
- Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Nagoya University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 動物性食品における含硫たんぱく質の化学的反応と機能
- ドウブツセイ ショクヒン ニ オケル ガンリュウ タンパクシツ ノ カガクテキ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--畜産食品
Journal
-
- Nippon Nōgeikagaku Kaishi
-
Nippon Nōgeikagaku Kaishi 50 (11), R225-R231, 1976
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679510520192
-
- NII Article ID
- 130001225149
-
- NII Book ID
- AN00196191
-
- ISSN
- 18836844
- 00021407
-
- NDL BIB ID
- 1738083
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles