Evaluation Standards of Cooked Rice and Features of Koshihikari Rice by Analyzing Rice Products(A Discussion on the Eating Quality of Rice from Various Viewpoints, Symposium)
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- HIRATA Takakazu
- Aiho Corporation Rice Research Institute
Bibliographic Information
- Other Title
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- 米飯商品から見た炊飯特性の条件とコシヒカリの品質(多様な視点から米の食味を考える,シンポジウム)
- 米飯商品から見た炊飯特性の条件とコシヒカリの品質
- ベイハン ショウヒン カラ ミタ スイハン トクセイ ノ ジョウケン ト コシヒカリ ノ ヒンシツ
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Journal
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- The Hokuriku Crop Science
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The Hokuriku Crop Science 48 (0), 48-54, 2013
Society for Crop Science and Plant Breeding of Hokuriku
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679677171584
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- NII Article ID
- 110009985444
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- NII Book ID
- AN00227626
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- ISSN
- 21897417
- 03888061
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- NDL BIB ID
- 024785318
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL Search
- CiNii Articles