- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
西洋料理と60年
Search this article
Description
東京都千代田区にある飯野ビルのレストランキャッスルの料理部長で,司厨士会の副会長である荒田勇作先生はホテル, レストランと60 年以上西洋料理の調理にあたり,荒田の西洋料理全6巻を刊行しておられる。先生を囲みいろいろとお話を聞いたが,その一部を要約した。質問に答える形でお話になったので,話題は各方面にわたったが,その一部であることをお断りしておく。
Journal
-
- Science of Cookery
-
Science of Cookery 4 (1), 58-59, 1971
The Japan Society of Cookery Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679717278848
-
- NII Article ID
- 110001171207
- 130004132275
-
- NII Book ID
- AN00382866
-
- ISSN
- 21865795
- 09105360
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed