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- 角谷 廸男
- 明治製菓研究所
Bibliographic Information
- Other Title
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- トマトジュース ト ソノ セイゾウホウ
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Description
トマトジュースは我国では未だ研究途上にあるが米国では1928年頃より市場に現れ,急速に生産量を増し,現在コーン,ピースと比肩する位になつて居り,完全に食生活に採り入れられて居る。<BR>著者は1940年以降のChemical Abstractsを中心に,“Fruit and Vegetable Juice Production”, “Food and Food Products”, “Commercial Fruit and Vegetable Products”, “Recent Advances in Fruit Juice Production”,“果汁ハンドブック”等を参照してトマトジュースの化学及び製造に関する文献を蒐録したので御紹介する。
Journal
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- Journal for the Utilization of Agricultural Products
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Journal for the Utilization of Agricultural Products 3 (3), 131-147, 1956
Japanese Society for Food Science and Technology
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282680348629120
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- NII Article ID
- 40018421238
- 130003965963
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- NII Book ID
- AN00282657
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- NDL BIB ID
- 10086811
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- ISSN
- 03695174
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL Search
- Crossref
- CiNii Articles
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- Abstract License Flag
- Disallowed