-
- 西田 ミツエ
- 山口女子短期大学食物科学研究室
書誌事項
- タイトル別名
-
- ON THE SIGNIFICANCE OF THE ESSENTIAL OIL OF EUTREMA WASABI AS A SOURCE OF SULPHUR IN THE BACTERIAL SYNTHESIS OF THIAMINE
- ワサビ カラミ セイブン ノ サイキン ビタミン B1 ゴウセイ ニ オヨボス エイキョウ
この論文をさがす
抄録
The investigation indicated that the sulphur in the essential oil of Eutrema wasabi, a pungent component of it, was not utilized as a source of sulphur in the biosynthesis of thiamine with Staphylococcus aureus.
収録刊行物
-
- ビタミン
-
ビタミン 8 (0), 319-, 1955
公益社団法人 日本ビタミン学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282680737220224
-
- NII論文ID
- 110002875211
-
- NII書誌ID
- AN00207833
-
- ISSN
- 2424080X
- 0006386X
-
- NDL書誌ID
- 10093926
-
- 本文言語コード
- ja
-
- データソース種別
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可