19 The Influence of Harvesting Time and Drying Method on the rate of Broken Rice and Split Rice by Water Absorbing in "Fusanomai" Suitable for Sake Brewing.
-
- OTA Kazuya
- Chiba Prefectural Agriculture Research Center
-
- HOSHINO Tetsuya
- Chiba Prefectural Agriculture Research Center
-
- KOYAMA Yutaka
- Chiba Prefectural Agriculture Research Center
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 19 収穫時期と乾燥方法が酒造好適米品種「総の舞」の砕米と吸水時の割れに及ぼす影響(一般講演)(日本作物学会関東支部第93回講演会)
Abstract
酒造好適米品種「総の舞」において砕米や浸漬時の割れを少なくするためには、収穫は帯緑色籾歩合15%の時に行うこと、及び急激な乾燥や過乾燥を避けることが重要である。
Journal
-
- Kanto Journal of Crop Science
-
Kanto Journal of Crop Science 19 (0), 50-51, 2004
Crop Science Society of Japan kanto Branch
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282680812979200
-
- NII Article ID
- 110001787394
-
- ISSN
- 24242225
- 13416359
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed