書誌事項
- タイトル別名
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- A03 Study on an Oil-free Coolant Using Food Additives
抄録
Fluid ability of food additive solutions is experimentally examined through the lapping of S45C with 1 wt% solution of oligosaccharide, monosodium glutamate, citric acid, glucose and L-ascorbic acid. Each food additive solution has its own pH and ORP and shows an unique fluid ability. The lapping force is strongly rerated with ORP; the less ORP the less lapping force, while it is difficult to find a certain relation between pH and lapping force.
収録刊行物
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- 生産加工・工作機械部門講演会 : 生産と加工に関する学術講演会
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生産加工・工作機械部門講演会 : 生産と加工に関する学術講演会 2010.8 (0), 25-26, 2010
一般社団法人 日本機械学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282680876861568
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- NII論文ID
- 110008740141
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- ISSN
- 24243094
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可