書誌事項
- タイトル別名
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- Relationship between Organoleptic Evaluation and Malo-lactic Fermentation of Japanese Commercial Wines
- ブドウシュ ノ カンノウ ヒョウカ ト マロラクチック ハッコウ ドアイ ト
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抄録
The rate of MLF (Ml×100/M+Ml) was calculated. M; malic acid: Ml; mol. malic acid/mol. lactic acid × lactic acid in wine.<BR>The correlation coefficient (γ) between evaluation score and MLF-rate was-0.0347 in white wines (n=45), and 0.6717 in red wines (n=31).<BR>Apparently, MLF tends to taste high evaluation in red wines.
収録刊行物
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- 日本釀造協會雜誌
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日本釀造協會雜誌 71 (9), 723-725, 1976
公益財団法人 日本醸造協会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681025538944
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- NII論文ID
- 130004324273
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- NII書誌ID
- AN00192226
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- COI
- 1:CAS:528:DyaE2sXhsFWktA%3D%3D
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- ISSN
- 21864004
- 0369416X
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- NDL書誌ID
- 1729666
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可