- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
瀬の粘稠性に就て
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 醤油加工粘稠物の研究 (其の一)
Description
一、瀬成分の粘度は温度上昇により低下するが、比較力的漸進的である。<BR>一、瀬の粘度は、酸に封して比較的緩衝力を示し、變化が少ないが「アルカリ」に對して弱く變化が急激である。此れは瀬の化學的成分上から「アルカリ」及其鹽類の多くの含有する結果であろうと思ふ<BR>一、瀬に石友及苦土鹽類を添加するも餘り粘度を増加しない。
Journal
-
- JOURNAL OF THE SOCIETY OF BREWING,JAPAN
-
JOURNAL OF THE SOCIETY OF BREWING,JAPAN 32 (11), 1226-1229, 1937
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681025828736
-
- NII Article ID
- 130004319903
-
- ISSN
- 21864004
- 0369416X
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed