- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Review of Recent Wine Making Technology
-
- NISHINO Haruo
- General Manager Suntory Tomi no oka winery
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 最近のワイン醸造技術の流れ
- 最近のワイン醸造技術の流れ--フランスの現状より学ぶ
- サイキン ノ ワイン ジョウゾウ ギジュツ ノ ナガレ フランス ノ ゲンジョウ ヨリ マナブ
- フランスの現状より学ぶ
Search this article
Description
最近のワイン醸造技術の流れはテロワール重視のブドウ栽培と醸造技術の進歩である。本稿では最新の事例を中心に, 現在のワイン多様化技術導入について解説していただいた。日本のワイン技術者をはじめ, 関係者に多くの示唆を与える興味あふれる内容である。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 98 (11), 756-767, 2003
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681079255040
-
- NII Article ID
- 10011968363
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 6760026
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed