Effect of Soybean Protein on Plasma Cholesterol Concentration in Humans.
-
- YAMAMOTO Takashi
- Nutrition Research Group, Central Research Institute, Fuji Oil Co.
-
- INOUE Goro
- Emeritus Professor of The University of Tokushima School of Medicine, The University of Tokushima
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒト血しょうコレステロール濃度に及ぼす大豆タンパク質の効果
- ヒト ケッショウ コレステロール ノウド ニ オヨボス ダイズ タンパクシツ
Search this article
Abstract
記事分類: 医学--衛生学・公衆衛生--食品衛生・栄養学
Journal
-
- Nippon Eiyo Shokuryo Gakkaishi
-
Nippon Eiyo Shokuryo Gakkaishi 44 (3), 155-162, 1991
Japan Society of Nutrition and Food Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681269252480
-
- NII Article ID
- 10008560189
- 130000853341
-
- NII Book ID
- AN00311992
-
- COI
- 1:CAS:528:DyaK3MXmtVKltLc%3D
-
- ISSN
- 18832849
- 02873516
-
- NDL BIB ID
- 3735948
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles