II-2. アジ・サバ類の刺身商材化のための短期蓄養および流通技術

書誌事項

タイトル別名
  • II-2. Short-term rearing and improvement of distribution system after catch of mackerels <i>Trachurus japonicus</i> and <i>Scomber austrakasicus</i> to supply as sashimi
  • II-2. Short-term rearing and improvement of distribution system after catch of mackerels Trachurus japonicus and Scomber austrakasicus to supply as sashimi
  • Short-term rearing and improvement of distribution system after catch of mackerels Trachurus japonicus and Scomber japonicus to supply as sashimi

この論文をさがす

収録刊行物

被引用文献 (1)*注記

もっと見る

キーワード

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1390282681394687616
  • NII論文ID
    10030024761
  • NII書誌ID
    AN00193422
  • DOI
    10.2331/suisan.78.74
  • ISSN
    1349998X
    00215392
  • 本文言語コード
    ja
  • データソース種別
    • JaLC
    • Crossref
    • CiNii Articles

問題の指摘

ページトップへ