Selection of Proteases for Production of Biologically Active Peptides from Food Proteins
-
- Yoshikawa Masaaki
- Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyoto University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品タンパク質からの生理活性のペプチドの生産とプロテアーゼの選択
- 食品タンパク質からの生理活性ペプチドの生産とプロテアーゼの選択
- ショクヒン タンパクシツ カラ ノ セイリ カッセイ ペプチド ノ セイサン
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- JAPANESE JOURNAL OF DAIRY AND FOOD SCIENCE
-
JAPANESE JOURNAL OF DAIRY AND FOOD SCIENCE 45 (3), A-51-A-60, 1996
Japanese Dairy Science Association
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681433773440
-
- NII Article ID
- 130005105606
-
- NII Book ID
- AN00247791
-
- ISSN
- 21896941
- 03850218
-
- NDL BIB ID
- 4004828
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL Search
- CiNii Articles