White Sugar Production by Tarozaemon Yukitoyo Ikegami during Kansei Era : Focusing on the Refining Technology "Molasses Separation Method"
Bibliographic Information
- Other Title
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- 寛政年間における池上太郎左衛門幸豊の白砂糖生産法 : 精製技術「分蜜法」を中心にして
- カンセイ ネンカン ニ オケル イケガミ タロウ ザエモン ユキ トヨ ノ シロザトウ セイサンホウ セイセイ ギジュツ ブンミツホウ オ チュウシン ニ シテ
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Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
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- Journal of History of Science, JAPAN
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Journal of History of Science, JAPAN 44 (233), 33-38, 2005
History of Science Society of Japan
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390289011246317952
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- NII Article ID
- 110006439611
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- NII Book ID
- AN10104688
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- ISSN
- 00227692
- 24350524
- 21887535
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- NDL BIB ID
- 7459373
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- CiNii Articles