Broadening Views of Eating Habits and Culture Through the Experience of Parents and Children Making Miso Together in a Kindergarten : Materials Developed to Bring Together Families Localities and Preschools through the 'Making of Miso'
Bibliographic Information
- Other Title
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- 「家族・地域と園を結ぶ・開かれた教材」ミソ造りの実践を通して(その5)幼稚園における親子のみそ造り体験から見えてきた食文化活動への拡がり
- 「 カゾク ・ チイキ ト ソノ オ ムスブ ・ ヒラカレタ キョウザイ 」 ミソ ズクリ ノ ジッセン オ トオシテ(ソノ 5)ヨウチエン ニ オケル オヤコ ノ ミソツクリ タイケン カラ ミエテ キタ ショク ブンカ カツドウ エ ノ ヒロガリ
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- 常葉学園短期大学紀要
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常葉学園短期大学紀要 (42), 139-156, 2011
常葉大学短期大学部
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390290699865376128
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- NII Article ID
- 110008919265
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- NII Book ID
- AN00261668
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- NDL BIB ID
- 025623648
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- ISSN
- 03876489
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles