How Has “Nutrition Science” Connected Diet and Health?: Construction and Background of “Nutritional Logic” in the “Unit-Style Menu Method” by Nutritionist Tadasu Saiki
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 「栄養学」はいかにして食事と健康とを結びつけたのか : 栄養学者佐伯矩による「単位式献立法」における「栄養論理」の成立と背景
- 「 エイヨウガク 」 ワ イカニ シテ ショクジ ト ケンコウ ト オ ムスビツケタ ノ カ : エイヨウガクシャ サエキク ニ ヨル 「 タンイシキ コンダテホウ 」 ニ オケル 「 エイヨウ ロンリ 」 ノ セイリツ ト ハイケイ
Search this article
Journal
-
- 立命館産業社会論集
-
立命館産業社会論集 59 (4), 49-62, 2024-03-20
立命館大学産業社会学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390299705004921216
-
- NII Book ID
- AN0024998X
-
- HANDLE
- 10367/0002000728
-
- NDL BIB ID
- 033400677
-
- ISSN
- 02882205
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL