Study on the Cooking Characters of Azuki Beans(Part 1) : Influences of Water Soaking Before Heating and Heating Methods on the Colour Tone and α Degree of Starch
Bibliographic Information
- Other Title
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- 小豆の調理特性に関する研究(第I報) : 加熱前の水浸処理,加熱方法が小豆の色調および含有澱粉のα化度におよぼす影響
- アズキ ノ チョウリ トクセイ ニ カンスル ケンキュウ 1 カネツ マエ ノ スイシン ショリ , カネツ ホウホウ ガ アズキ ノ シキチョウ オヨビ ガンユウ デンプン ノ アルファカド ニ オヨボス エイキョウ
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type:Departmental Bulletin Paper
Journal
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- 北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編
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北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編 24 (2), 23-29, 1974-01
北海道教育大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390576302825808000
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- NII Article ID
- 110004382527
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- NII Book ID
- AN00229290
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- ISSN
- 03864901
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- NDL BIB ID
- 7643325
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles