Examining the Current Situation and Future Prospects regarding “Honkosan” Ceremonial Cuisine in the Mount Hakusan Biosphere Reserve Area: A Case Study in the Shiramine, Gokayama, and Katsuyama Areas
Bibliographic Information
- Other Title
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- 白山ユネスコエコパークエリアにおける伝統的行事食「ほんこさん料理」の現状と継承-白峰・五箇山・勝山エリアを事例として-
- ハクサン ユネスコエコパークエリア ニ オケル デントウテキ ギョウジショク 「 ホンコサン リョウリ 」 ノ ゲンジョウ ト ケイショウ : ハクホウ ・ ゴカヤマ ・ カツヤマ エリア オ ジレイ ト シテ
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Journal
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- 日本海域研究
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日本海域研究 55 81-90, 2024-03-15
2024-03-15
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390581766251432576
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- NII Book ID
- AA11430153
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- ISSN
- 13477889
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- HANDLE
- 2297/0002000542
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- NDL BIB ID
- 033404518
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL