Studies on the Cooking Characters of Azuki Beans, Phaseolus angularis Wight (Part 4) : on α Degree of Starch
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 小豆の調理特性に関する研究(第4報) : 含有でん粉のα化度について
- アズキ ノ チョウリ トクセイ ニカンスルケンキュウ 4 ガンユウ デンプン
Search this article
Description
type:Departmental Bulletin Paper
Journal
-
- 北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編
-
北海道教育大学紀要. 第二部. C, 家庭,体育編 28 (1), 1-8, 1977-09
北海道教育大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390857777802569600
-
- NII Article ID
- 110004382549
-
- NII Book ID
- AN00229290
-
- ISSN
- 03864901
-
- NDL BIB ID
- 1913491
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles