交流高電界を用いた液状食品の殺菌技術
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウリュウ コウデンカイ オ モチイタ エキジョウ ショクヒン ノ サッキン ギジュツ
- Inactivation of microorganisms in liquid foods by High Electric Field AC
- 特集 新しい殺菌法
- トクシュウ アタラシイ サッキンホウ
Search this article
Journal
-
- 日本包装学会誌
-
日本包装学会誌 22 (5), 317-327, 2013
東京 : 日本包装学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407039622912
-
- NII Article ID
- 40019824149
-
- NII Book ID
- AN10475307
-
- ISSN
- 09185283
-
- NDL BIB ID
- 024925232
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN16(科学技術--機械工学・工業--包装)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles