- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
クッキングルーム 青森県における豆といもの調理文化--津軽の「けの汁」と下北の「かんなかけいももちのじゅね和え」
Bibliographic Information
- Other Title
-
- クッキングルーム アオモリケン ニ オケル マメ ト イ モノ チョウリ ブンカ ツガル ノ ケ ノ ジル ト シモキタ ノ カンナカケイモ モチ ノ ジュネ アエ
- 青森県における豆といもの調理文化 : 津軽の「けの汁」と下北の「かんなかけいももちのじゅね和え」(クッキングルーム)
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 38 (5), 450-454, 2005-10
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407328102912
-
- NII Article ID
- 110001877013
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 7706125
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles