食品工場の衛生管理と人材育成(3)食品安全マネジメントシステムの仕組みと効果
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン コウジョウ ノ エイセイ カンリ ト ジンザイ イクセイ(3)ショクヒン アンゼン マネジメント システム ノ シクミ ト コウカ
- Hygiene Management in Food Factory and Human Resource Development(3)Mechanism and Effect of Safe Management System for Foods
Search this article
Journal
-
- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
-
日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 42 (7), 369-374, 2014-07
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407333368320
-
- NII Article ID
- 40020154127
-
- NII Book ID
- AA12599772
-
- ISSN
- 2187431X
-
- NDL BIB ID
- 025639816
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles