地ビール醸造家を対象としたホップ香気の評価指標に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チ ビール ジョウゾウカ オ タイショウ ト シタ ホップ コウキ ノ ヒョウカ シヒョウ ニ カンスル ケンキュウ
- Study on Evaluation Indicators of Hop Aroma for Craft Beer Brewers in Japan
Search this article
Journal
-
- 農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan
-
農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan 51 (1), 1-11, 2020-03
つくば : 農業施設学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407353052672
-
- NII Article ID
- 40022191526
-
- NII Book ID
- AN00201054
-
- ISSN
- 03888517
-
- NDL BIB ID
- 030318902
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN