- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
カプロン酸エチル高生産株を用いたリンゴ搾り粕からのフレーバーアルコール生産
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カプロンサン エチル コウセイサンカブ オ モチイタ リンゴ シボリ カス カラ ノ フレーバーアルコール セイサン
Search this article
Journal
-
- 日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編]
-
日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編] 101 (9), 711-716, 2006-09
東京 : 日本醸造協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407414668800
-
- NII Article ID
- 10018270508
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 8515467
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles