- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
麦焼酎製造中に生成されるフルフラールの官能特性とその生成要因について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ムギ ショウチュウ セイゾウチュウ ニ セイセイサレル フルフラール ノ カンノウ トクセイ ト ソノ セイセイ ヨウイン ニ ツイテ
- Sensory attributes of furfural formed in barley-shochu making and its formation factors
Search this article
Journal
-
- 日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編]
-
日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編] 103 (9), 730-734, 2008-09
東京 : 日本醸造協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407554868736
-
- NII Article ID
- 10021924102
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 9651096
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles