食品技術講座(5)食品の安全・環境技術に役立つ冷凍講座(第4回)野菜・果物類:サツマイモ,サトイモ,ヤマノイモ
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ギジュツ コウザ 5 ショクヒン ノ アンゼン カンキョウ ギジュツ ニ ヤクダツ レイトウ コウザ ダイ4カイ ヤサイ クダモノルイ サツマイモ サトイモ ヤマノイモ
- Quality characteristics and control of deterioration of sweetpotatoes, taros and yams
Search this article
Journal
-
- 冷凍 = Refrigeration
-
冷凍 = Refrigeration 84 (981), 644-648, 2009-07
東京 : 日本冷凍空調学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407958593152
-
- NII Article ID
- 10025225054
-
- NII Book ID
- AN00254367
-
- ISSN
- 00343714
-
- NDL BIB ID
- 10380714
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN14(科学技術--機械工学・工業--熱機関)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles