食品の抗酸化力表示による高付加価値化を目指して
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショクヒン ノ コウサンカリョク ヒョウジ ニ ヨル コウフカ カチカ オ メザシテ
- Approaches to establish standardized method for measuring antioxidant capacities, with the aim of labeling the capacities of foodstuffs
- 特集 食品の研究--最近の展開方向
- トクシュウ ショクヒン ノ ケンキュウ サイキン ノ テンカイ ホウコウ
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Journal
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- 農林水産技術研究ジャーナル = Research journal of food and agriculture
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農林水産技術研究ジャーナル = Research journal of food and agriculture 34 (5), 21-24, 2011-05
東京 : 農林水産・食品産業技術振興協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009408252618752
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- NII Article ID
- 10028150207
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- NII Book ID
- AN00386754
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- ISSN
- 03879240
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- NDL BIB ID
- 11105612
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR6(科学技術--農林水産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles