熟成にともなう豚肉ロース部の物理化学的経時変化および食味評価(第1報)物理的特性の変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ジュクセイ ニ トモナウ ブタニク ロースブ ノ ブツリ カガクテキケイジ ヘンカ オヨビ ショクミ ヒョウカ ダイ1ポウ ブツリテキ トクセイ ノ ヘンカ
- Changes in physical and chemical properties and taste of pork loins during ageing (part 1) Changes in physical properties
Search this article
Journal
-
- 農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan
-
農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan 41 (1), 8-14, 2010-06
つくば : 農業施設学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408268803968
-
- NII Article ID
- 10026442054
-
- NII Book ID
- AN00201054
-
- ISSN
- 03888517
-
- NDL BIB ID
- 10753171
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles