- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
加工食品中のアクリルアミド分析法の確立と含有実態調査
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カコウ ショクヒン チュウ ノ アクリルアミド ブンセキホウ ノ カクリツ ト ガンユウ ジッタイ チョウサ
- Development of an analysis method for acrylamide in processed foods and a survey on the level of acrylamide in processed foods
Search this article
Journal
-
- 国立医薬品食品衛生研究所報告 = Bulletin of National Institute of Health Sciences
-
国立医薬品食品衛生研究所報告 = Bulletin of National Institute of Health Sciences (134), 55-62, 2016
川崎 : 国立医薬品食品衛生研究所安全情報部
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408283187968
-
- NII Article ID
- 40021073334
-
- NII Book ID
- AA11182266
-
- ISSN
- 13434292
-
- NDL BIB ID
- 027864838
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles