小麦粉の長期保存による品質の変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コムギコ ノ チョウキ ホゾン ニ ヨル ヒンシツ ノ ヘンカ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--食品保存 ; 食品工学--農産食品
Journal
-
- 家政学雑誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
家政学雑誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 37 (9), p803-807, 1986-09
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408306496768
-
- NII Article ID
- 40000474471
-
- NII Book ID
- AN00041468
-
- ISSN
- 04499069
-
- NDL BIB ID
- 3095611
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles