食品,料理,食事の栄養的特質を繋ぐソフト教材の開発
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン リョウリ ショクジ ノ エイヨウテキ トクシツ オ ツナグ ソフト キョウザイ ノ カイハツ
- Development of software for comprehending nutritive value of food, dish and meal as teaching material
Search this article
Journal
-
- くらしき作陽大学・作陽短期大学研究紀要 / くらしき作陽大学・作陽短期大学「研究紀要」編集委員会 編
-
くらしき作陽大学・作陽短期大学研究紀要 / くらしき作陽大学・作陽短期大学「研究紀要」編集委員会 編 41 (1), 69-80, 2008
倉敷 : くらしき作陽大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408332099584
-
- NII Article ID
- 40016279458
-
- NII Book ID
- AA11212050
-
- ISSN
- 13438581
-
- NDL BIB ID
- 9677671
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles