しらす干しの呈味成分
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シラスボシ ノ テイミ セイブン
- Taste-active Components of Shirasuboshi (Boiled and Semi-dried Whitebait)
Search this article
Journal
-
- 研究紀要 = Bulletin of Kyoto Kacho University and Kacho College / 京都華頂大学・華頂短期大学図書館委員会 編
-
研究紀要 = Bulletin of Kyoto Kacho University and Kacho College / 京都華頂大学・華頂短期大学図書館委員会 編 (57), 39-46, 2012
京都 : 京都華頂大学 ; 2011-
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408731346176
-
- NII Article ID
- 40019713886
-
- NII Book ID
- AA12567528
-
- ISSN
- 21867178
-
- NDL BIB ID
- 024710791
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles