酵母調味料中の呈味ヌクレオチド(5'-GMP、5'-IMP、5'-UMP、5'-XMP)の分析
Bibliographic Information
- Other Title
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- コウボ チョウミリョウ チュウ ノ テイミ ヌクレオチド 5 GMP 5 IMP 5 UMP 5 XMP ノ ブンセキ
- Analysis of tasty nucleotides (5'-IMP and 5'-GMP, 5'-UMP, 5'-XMP) in yeast extract seasoning
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Journal
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- 紀要 / 岡山学院大学・岡山短期大学紀要編集委員会 編
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紀要 / 岡山学院大学・岡山短期大学紀要編集委員会 編 (32), 1-6, 2009-10
倉敷 : 岡山学院大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009408823969920
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- NII Article ID
- 40017031810
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- NII Book ID
- AA11919561
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- ISSN
- 13488112
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- NDL BIB ID
- 10614376
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles