Fracture Properties and Microstructure of Chicken Breasts Frozen by Electromagnetic Freezing
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 誘電凍結法により冷凍した鶏胸肉の破断特性と組織構造
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 56 (3), 141-151, 2005
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408866460288
-
- NII Article ID
- 110003167077
- 10015580638
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 7293215
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles