Correlation between the Results of a Sensory Test and an Instrumental Analysis of the Effect of Mirin for Suppressing Saltiness and Sourness
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 本みりんの塩味・酸味抑制効果における官能評価と味覚センサーの分析結果との相関性
- ホンミリン ノ エンミ サンミ ヨクセイ コウカ ニ オケル カンノウ ヒョウカ ト ミカク センサー ノ ブンセキ ケッカ ト ノ ソウカンセイ
- 本みりんの塩味・酸味抑制効果における官能評価と味覚センサーの分析結果との相関性
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 39 (1), 49-56, 2006-02
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408901746176
-
- NII Article ID
- 110004075566
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 7845530
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles