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Tenderizing of meat by using Maitake (Grifola frondosa) extract with low temperature steam cooking
Bibliographic Information
- Other Title
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- Tenderizing of meat by using Maitake Grifola frondosa extract with low temperature steam cooking
- マイタケ抽出液と低温スチーミング調理併用による食肉軟化について
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Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
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- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
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日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (3), 176-183, 2008-06
東京 : 日本調理科学会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409060795264
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- NII Article ID
- 110006793355
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- NII Book ID
- AN10471022
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- ISSN
- 13411535
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- NDL BIB ID
- 9552236
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- Text Lang
- en
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles