小麦玄麦,小麦粉,および小麦粉を原料とする生地,生麺の微生物汚染に関する文献調査
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コムギ ゲンバク コムギコ オヨビ コムギコ オ ゲンリョウ ト スル キジ ナマメン ノ ビセイブツ オセン ニ カンスル ブンケン チョウサ
- Microbiological contamination of wheat, wheat flour, and dough and fresh noodles made from wheat flour: a literature survey
Search this article
Journal
-
- 食品衛生学雑誌 = Food hygiene and safety science
-
食品衛生学雑誌 = Food hygiene and safety science 48 (2), 2007
東京 : 日本食品衛生学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409388319744
-
- NII Article ID
- 10019748771
-
- NII Book ID
- AN00117741
-
- ISSN
- 00156426
-
- NDL BIB ID
- 8816902
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles