大正期の酒造業における醸造技術の普及
Bibliographic Information
- Other Title
-
- タイショウキ ノ シュゾウギョウ ニ オケル ジョウゾウ ギジュツ ノ フキュウ
- Dissemination of Technology in Sake Brewing Industry during Taisho Era
Search this article
Journal
-
- 富士大学紀要 / 富士大学学術研究会 編
-
富士大学紀要 / 富士大学学術研究会 編 53 (1), 1-22, 2020-09
花巻 : 富士大学学術研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409697853696
-
- NII Article ID
- 40022535338
-
- NII Book ID
- AN0021808X
-
- ISSN
- 03855007
-
- NDL BIB ID
- 031381288
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN