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岐阜県産米ハツシモ,黒糯米,GABA強化米を用いた甘酒アイスの開発とその機能性評価
Bibliographic Information
- Other Title
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- ギフケン サンマイ ハツシモ,クロ モチゴメ,GABA キョウカマイ オ モチイタ アマザケ アイス ノ カイハツ ト ソノ キノウセイ ヒョウカ
- Product Development and Functional Evaluation of Amazake Ice Confectioneries Made from Hatsushimo Rice, Black Sticky Rice and GABA-Enriched Rice
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Journal
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- 美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology
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美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology 17 (2), 55-59, 2018-12
東広島 : 美味技術学会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409891768960
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- NII Article ID
- 40021789318
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- NII Book ID
- AA12717722
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- ISSN
- 21867224
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- NDL BIB ID
- 029476547
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles