Effect of Simple and Easy Cooking methods on Taste : In the Grilled foods and Fried foods, Deep-fried foods, Soup
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 調理法の簡便化が食味に及ぼす影響--焼き物、炒め物、揚げ物、汁物について
- チョウリホウ ノ カンベンカ ガ ショクミ ニ オヨボス エイキョウ ヤキモノ イタメモノ アゲモノ シルモノ ニ ツイテ
- 調理法の簡便化が食味に及ぼす影響--焼き物、炒め物、揚げ物、汁物について
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 33 (2), 249-256, 2000-05
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409917845248
-
- NII Article ID
- 110001170069
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 5392836
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles